Advertisement

Bodrum Yangın / Bodrum Da Yangin 15 Donumluk Alan Zarar Gordu Sputnik Turkiye / Yangını denetleme altına alma çalışmaları devam ediyor.

Bodrum Yangın / Bodrum Da Yangin 15 Donumluk Alan Zarar Gordu Sputnik Turkiye / Yangını denetleme altına alma çalışmaları devam ediyor.. Yangın fırtınası kütahya, alanya, didim ve bodrum'a da sıçradı. Yangın nedeniyle sahil kıyısına inen vatandaşlar, titanic otel'deki yangını çaresizce uzaktan izledi. Bodrum'a bağlı güvercinlik bölgesine de sıçrayan alevler beş yıldızlı iki otelin bahçesine kadar sirayet etmiş durumda. Otel çalışanları da güvenli bölgeye alındı. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın, rü.

Muğla marmaris'te çıkan orman yangınının ardından bodrum ve köyceğiz ilçelerinde de yangın meydana geldi. Ekipler, marmaris'te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir. Efeler mahallesi tekağaç mevkisindeki yerleşim yeri yakında bulunan makilik alanda yangın çıktı. Ekipler bölgeye sevk edilirken yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde bir giyim mağazasında çıkan ve klima dış ünitesinin büyük bir gürültüyle patladığı yangın, korku ve paniğe sebep oldu.

Bodrum Da Korkutan Yangin Devrim Gazetesi
Bodrum Da Korkutan Yangin Devrim Gazetesi from mugladevrim.com.tr
Bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü. Dumandan etkilenen 2 mağaza çalışanına ambulansta müdahale edildi. Besondere unterkünfte zum kleinen preis. Bodrum'da makilik alanda çıkan yangın söndürüldü muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Rüzgarın etkisiyle büyüyen alevler, 4 saatte kontrol altına alındı. Ekipler, marmaris'te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir. Türkiye'nin dört bir yanında peş peşe yangın haberleri geliyor…. Bölgeden alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu 112 acil çağrı merkezi'ne.

Kütahya'nın emet, muğla'nın bodrum ile köyceğiz, aydın'ın didim ve antalya'nın alanya ilçelerinde de orman yangınları çıktı.

Alevler, bodrum yarımadası'nın birçok yerinden görüldü. Efeler mahallesi tekağaç mevkisindeki yerleşim yeri yakında bulunan makilik alanda yangın çıktı. Bodrum'un dereköy mahallesindeki otluk ve makilik alanda, dün saat 20.30 sıralarında, henüz bilinmeyen. Patlama sesleri panik yarattı muğla'nın bodrum ilçesinde bir giyim mağazasında çıkan ve klima dış ünitesinin büyük bir gürültüyle patladığı yangın, korku ve paniğe sebep oldu. Muğla marmaris'te çıkan orman yangınının ardından bodrum ve köyceğiz ilçelerinde de yangın meydana geldi. Yangını denetleme altına alma çalışmaları devam ediyor. Bodrum'un güvercinlik bölgesinde pina yarımadasında öğleden sonra başlayan orman yangını yarımadada bulunan 5 yıldızlı otelleri ve yerleşim alanlarını tehdit ediyor. Bölgeden yükselen dumanları görenler, yangını 112 acil çağrı bildirdi. Çiçek bozoğlu/bodrum gündem bodrum gündem'e gelen ihbarlardan aldığımız bilgilere göre bodrum'un gümüşlük bölgesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan ve yerleşim yerlerine yaklaşan yangın ekiplerin zamanında müdahalesi ile kontrol altına alındı. Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Yangın metreler kala söndürüldü 14 temmuz 2021 muğla'nın bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü. Muğla'nın bodrum ilçesinde bir giyim mağazasında çıkan ve klima dış ünitesinin büyük bir gürültüyle patladığı yangın, korku ve paniğe sebep oldu.

Olası bir tehlikeye karşı müşteriler otellerden teknelerle denizden tahliye ediliyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan ve yerleşim yerlerine yaklaşan yangın ekiplerin zamanında müdahalesi ile kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ilçesinde bir giyim mağazasında çıkan ve klima dış ünitesinin büyük bir gürültüyle patladığı yangın, korku ve paniğe sebep oldu. Ekipler, marmaris'te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir. Çiçek bozoğlu/bodrum gündem bugün öğleden sonra pina yarımadasında bulunan 5 yıldızlı otellerin olduğu yerde belirlenemeyen bir neden dolayı yangın başladı.

Lgoig2k5ewhuqm
Lgoig2k5ewhuqm from i4.hurimg.com
Yangını denetleme altına alma çalışmaları devam ediyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan ve yerleşim yerlerine yaklaşan yangın ekiplerin zamanında müdahalesi ile kontrol altına alındı. Muğla milas'a bağlı meşelik mahallesi'nin kuyucak mevkiinde saat 14.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. Bodrum'da güvercinlik bölgesinde de ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'da bodrum ilçesi sınırlarına yakın meşelik mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangında, 10 hektarlık alanın zarar gördüğü belirtildi. Muğla'nın bodrum ilçesinde bir giyim mağazasında çıkan ve klima dış ünitesinin büyük bir gürültüyle patladığı yangın, korku ve paniğe sebep oldu.

Das ist das neue ebay.

Olası bir tehlikeye karşı müşteriler otellerden teknelerle denizden tahliye ediliyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın, rü. Bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Patlama sesleri panik yarattı muğla'nın bodrum ilçesinde bir giyim mağazasında çıkan ve klima dış ünitesinin büyük bir gürültüyle patladığı yangın, korku ve paniğe sebep oldu. Bodrum'un dereköy mahallesindeki otluk ve makilik alanda, dün saat 20.30 sıralarında, henüz bilinmeyen nedenle yangın başladı. 1 hektarlık alanın zarar gördüğü yangınla ilgili inceleme başladı. Bodrum'un güvercinlik bölgesinde pina yarımadasında öğleden sonra başlayan orman yangını yarımadada bulunan 5 yıldızlı otelleri ve yerleşim alanlarını tehdit ediyor. Besondere unterkünfte zum kleinen preis. Dün antalya, osmaniye, mersin ve adana derken bugün de türkiye'nin çoğu kentinde. Türkiye'nin dört bir yanında peş peşe yangın haberleri geliyor…. Bodrum'a bağlı güvercinlik bölgesine de sıçrayan alevler beş yıldızlı iki otelin bahçesine kadar sirayet etmiş durumda. Çiçek bozoğlu/bodrum gündem bodrum gündem'e gelen ihbarlardan aldığımız bilgilere göre bodrum'un gümüşlük bölgesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bodrum'un dereköy mahallesindeki otluk ve makilik alanda, dün saat 20.30 sıralarında, henüz bilinmeyen nedenle yangın başladı.

Çiçek bozoğlu/bodrum gündem bugün öğleden sonra pina yarımadasında bulunan 5 yıldızlı otellerin olduğu yerde belirlenemeyen bir neden dolayı yangın başladı. Muğla'nın bodrum ilçesinde, bir marinada demirli motor yatta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Otel çalışanları da güvenli bölgeye alındı. Bodrum'da güvercinlik bölgesinde de ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik ve otluk alanda yangın çıktı.

Son Dakika Haberi Bodrum Da Yangin Panigi Yerlesim Yerlerine Dogru Ilerliyor Son Dakika Milliyet
Son Dakika Haberi Bodrum Da Yangin Panigi Yerlesim Yerlerine Dogru Ilerliyor Son Dakika Milliyet from i2.milimaj.com
Muğla'nın bodrum ilçesinde bir giyim mağazasında çıkan ve klima dış ünitesinin büyük bir gürültüyle patladığı yangın, korku ve paniğe sebep oldu. Efeler mahallesi tekağaç mevkisindeki yerleşim yeri yakında bulunan makilik alanda yangın çıktı. Yangın metreler kala söndürüldü 14 temmuz 2021 muğla'nın bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü. Çiçek bozoğlu/bodrum gündem bodrum gündem'e gelen ihbarlardan aldığımız bilgilere göre bodrum'un gümüşlük bölgesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. Muğla marmaris'te çıkan orman yangınının ardından bodrum ve köyceğiz ilçelerinde de yangın meydana geldi. Turgutreis mahallesi'ndeki bir marinada demirli yaklaşık 15 metrelik motor. Bodrum'un dereköy mahallesindeki otluk ve makilik alanda, dün saat 20.30 sıralarında, henüz bilinmeyen nedenle yangın başladı.

Muğla'nın bodrum ilçesinde bir giyim mağazasında çıkan ve klima dış ünitesinin büyük bir gürültüyle patladığı yangın, korku ve paniğe sebep oldu.

Bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü. Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. Olay yerine itfaiye ve çevrede bulunan vatandaşlar tarafından müdahale edildiği belirtilirken bir kaç ambulansın da söz konusu. Efeler mahallesi tekağaç mevkisindeki yerleşim yeri yakında bulunan makilik alanda yangın çıktı. Muğla'da bodrum ilçesi sınırlarına yakın meşelik mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bodrum'da yangın otellere kadar ulaştı. Muğla'nın bodrum ilçesinde bir giyim mağazasında çıkan ve klima dış ünitesinin büyük bir gürültüyle patladığı yangın, korku ve paniğe sebep oldu. Kütahya'nın emet, muğla'nın bodrum ile köyceğiz, aydın'ın didim ve antalya'nın alanya ilçelerinde de orman yangınları çıktı. Muğla milas'a bağlı meşelik mahallesi'nin kuyucak mevkiinde saat 14.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çiçek bozoğlu/bodrum gündem bugün öğleden sonra pina yarımadasında bulunan 5 yıldızlı otellerin olduğu yerde belirlenemeyen bir neden dolayı yangın başladı. Bodrum'daki yangın otellere yaklaştı, müşteriler tahliye ediliyor. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. Patlama sesleri panik yarattı muğla'nın bodrum ilçesinde bir giyim mağazasında çıkan ve klima dış ünitesinin büyük bir gürültüyle patladığı yangın, korku ve paniğe sebep oldu.

Posting Komentar

0 Komentar